Beer Week Ends Saturday

Ölmässa Skövde

2020-08-20 Kristinehamn på vägen!

Idag startade färden mot en weekend i Idre fjällen, cirka 46 mil enkel resa. På måndag morgon ska Njut-bar på studiebesök hos Wermlands brygghus som ligger i Kristinehamn. Då passade det sig bra att göra ett stopp i Kristinehamn idag eftersom det passeras på vägen till Idre.

/img_20200820_183658.jpg

Vad gjorde vi på stoppet då? Jo så klart besökte vi dom lokala hyllorna på Kristinehamns systembolag och hittade 6 olika brygder från Wermlands! Blir intressant att smaka av dessa innan måndagens besök på bryggeriet. Kika in här på bloggen igen nästa vecka så finner du en blogg om besöket på hantverksbryggeriet som levererat hantverksöl sedan 2013!

Klicka dig vidare till Wermlands Brygghus

Som ni ser på bilden nedan så är vi framme i Idre. Ha det gött....

/img_20200820_182214.jpg

 

20 aug 2020

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)