Beer Week Ends Saturday

Ölmässa Skövde

För besökare

Här kommer inom kort en länk för att boka plats under Beer Week End Saturday och till biljetter för mässan, prisuppgifter m.m..

Beer Week Ends Saturday

Håller på Onsdag till Lördag i Skövde där veckan avslutas Fredag och Lördag med en ölmässa i vald arena! (ej klart ännu).

Från Onsdag så kan du alltså besöka pubar i Skövde centrum med omnejd där olika bryggerier tar över öl pumparna på pubarna, alltså en så kallad Tap Take Over! En applikation kommer att finnas vid aktuell tidpunkt där du kan se bryggerier och öltyper och Tap Take Over med mycket mer...   Dessa kvällar kommer olika arrangemang att utföras på pubarna typ frågesport, ostprovning m.m...Således kommer det också att vara en mindre avgift i inträde! 

Anslut dig till vårt nyhetsbrev för att få löpande information om evenemanget!. Du hittar det i sidokolumnen eller längst ner på sidan om du använder mobil!

Bokningsvillkor e-biljett, besökare

En bokning är bindande, men kan överlåtas till annan innan besökaren registrerats för ankomst. Vid återköp på grund av sjukdom krävs sjukintyg och bokningsnummer. Köparen debiteras en avgift motsvarande kortkostnad vid återköp.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)